AKABE MAH.AKGÖL SOK.NO 22/L KONYA KARATAY
0 (544) 781 11 15
info@rsfmedical.com

Active Silver® Kolloidal Gümüş Suyu 40ppm AVANTAJLI PAKET 1000ml x 3 adet

İndirim!

Active Silver® Kolloidal Gümüş Suyu 40ppm AVANTAJLI PAKET 1000ml x 3 adet

 1.550,00

Active Silver® 

Advanced  Colloidal  Silver 40 ppm 1000ml,

Kolloidal Gümüş Suyu özel geliştirilmiş formülü ve üretiminde kullanılan saf içeriği sayesinde tam koruma sağlar.

Stok kodu: 4218 Kategoriler: ,

Açıklama

Active Silver® – Kolloidal Gümüş Suyu 40ppm Uygun Fiyatlarla  Avantaj Paketimize Göz Atabilirsiniz.

Active Silver® – Advanced Colloidal Silver 40ppm

İçeriği: Aqua, colloidal silver.

 

40ppm – ph8.6 – 1000ml

Kolloidal Gümüş Suyunun Etkileri ve Faydaları Neler?

Hücresel solunumla ilgili yapılan deneylerde büyük etkiye sahip olduğu görülmüştür. İyileştirici olduğu kanıtlanmıs bazı özellikleri şöyle;

  • Cilt Sağlığı

Kolloidal gümüş cildi ve yumuşak dokuların iyileşme hızını artırır.
Antibiyotiklerin tersine, zararlı organizmaları yok ettikten sonra vücudunuza zarar verecek kalıntı bırakmaz. Gümüş prepatları periodontit ve yanık gibi durumları iyileştirmek için kullanabilirsiniz. İçeriğindeki anti fungal sayesinde saçkırana karşı etkilidir. Sedef ve agzama gibi cilt hastalıkları ile savaşır.

  • Antibakteriyel

Bildiğiniz gibi bakterilere karşı günümüz dünyasında en yaygın şekilde kullanılan ilaç antibiyotiklerdir. Ancak bakteriler doğası gereği sık karşılaştığı antibiyotiklere karşı dirençli hale gelmektedir. Bu sebeple etkisini yitirmektedir. Gümüş suyu ise bu dirençli hale gelen bakterilere karşı dahi etkilidir çünkü bakterilerde herhangi bir direnç yaratmaz.

  • Antiviral

Kollodail Gümüş Suyu güçlü bir anti-viraldir. Vücudunuzdaki virüslerin aktivitesini bozarak zararlı yönünü ortadan kaldırır. Böylelikle virüsün çoğalmasını önler.
Pnömöni, Herpes, Zonaya karşı etkilidir. Hepatit-C’ye karşı etkisi ile ilgili açıklamaları

NCBI'(Amerikan Ulusal Biyoteknoloji Bilgi Merkezi)’da yayımlanan makaleye burdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca gümüş partiküllerinin SARS-C0V-2 (CORONAVIRUS) ‘ye karşı etkinliği ile ilgili yapılan bir araştırmanın Türkçe çevirisiyle kısa özetinde;

Gümüşün antimikrobiyal etkisi uzun zamandır bilinmektedir. Ayrıca günümüzde karşılaşılan problemlerle bu alanda yapılan çalışmalar artmıştır. Gümüş partiküllerinin virüsler üzerindeki etkileri şöyle sıralanmaktadır.
-Erken fazla enfeksiyonu önlemek için hücre dışı virüslerin yüzeyindeki yapısal proteinlerle etkileşime girdiği belirlenmiştir. Bunun sonucunda  viral bağlanmayı veya girişi önlediği görülmüştür. Böylelikle virüsün yüzey proteinlerine zarar vererek etkisiz hale getirdiği gözlenmiştir. Gümüş partikülleri  hedef hücreleri enfeksiyondan korumak için hücre dışında bulunan SARS-CoV-2 ‘yi henüz hücre girişi yapamadan etkili bir şekilde inhibe ettiği görülmüştür.

Orjinal makaleye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Konjunktivit / Kulak Enfeksiyonları

Konjunktivit göz kapağı astarını kapsar ve iltihaplı bir hastalıktır. Buna da yine bir bakteri veya viral enfeksiyon sebep olmaktadır.
Yukarıda belirttiğimiz gibi kolloidal gümüş suyu bu virüs ve bakterilere karşı oldukça etkilidir. Enfekte olmuş göz çevresine uygulandığında zararlı hücreleri elektromanyetik olarak çeker ve yokeder.

Kulak enfeksiyonlarına çok farklı türde bakteri sebep olabilir. Modern tıptaki antibiyotiklerin etkili olmadığı bakterile karşı doğal şekilde mücadele eder.

  • Anti-inflamatuar

İltihaplarla mücadele ederek 72 saat civarında iyileşme etkisini göstermeye başlar.
İlgili makale

  • Sinuzit

Patojenlerin oluşturduğu gizli enfeksiyonlar, alerjiler… Burun spreyi olarak satışa sunduğumuz 100ml’lik şişede sprey kolloidal gümüş suyunu kullanabilirsiniz.

  • Soğuk Algınlığı
  • Zatürre

Bakteri ya da virüs. Gümüş Suyu ikisiyle de en etkili biçimde savaşmakta ve vücudunuzu korumaktadır.

NEDEN RSF?

Doğadan gelen bu şifayı uzun yıllar süren AR-GE çalışmalarımız neticesinde en optimize hale getirerek siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Kolloidal Gümüş Suyu Fiyatlarını ise herkes bu gücü keşfedebilsin diye uygun fiyatlara çektik. Amacımız kar etmekten çok herkesin sağlığına kavuşması. Bu iddialı cümlelerin sebebi ise şirketimizin kurucusunun da bu hastalıklardan muzdarip olması ve daha önce yurt dışından getirdiği kolloidal gümüş suyunun gerçek gücünü farketmesi. Kendisi gibi diğer hastaların da bu gücü keşfetmek isteyen kurucumuz 2011 yılında çalışmalarına başladı. Bu ürünü en iyiye nasıl getiririzin sorularını aradı. Kendi kullanmayacağı hiç bir ürünü satışa çıkarmadı. Ve nihayet en optimize ürünü satışa çıkardı.

Tüm kolloidal gümüş sularımızın ppm değerleri tek tek kontrol edilerek satışa çıkarılmaktadır. Hangi hastalığa karşı nasıl kullanılması gerektiğinden , günlük kullanım miktarına kadar sorularınızı bizlere sorabilirsiniz.

DİKKAT!

Son olarak laboratuvar ortamında ÜRETİLMEYEN gümüş suları oldukça tehlikeli olabilmektedir. Hücre zarından geçemeyen bir gümüş partikülü vücuda yarar veremez. Ayrıca ölçümü yapılmayan kolloidal gümüş suyunu kullanmamalısınız. Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerimiz %99.9 saf gümüşten üretilmektedir.

 

Kolloidal Gümüş Suyu Burun Spreyi & Damlalık Kolloidal Gümüş Suyu Burun Spreyi & Damlalık (Ücretsiz)

 

%99 saflıkta kolloidal gümüş suyu %99,9 Saflıkta Kolloidal Gümüş Suyu

su ve gümüş birleşimi gümüş suyu

 

nano parçacıklı gümüş üretimi

active silver colloidal gümüş suyu Siz değerli müşterilerimize ÖNCE GÜVEN diyoruz

saf gümüş suyu

←Mağazaya Geri Dön

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Active Silver® Kolloidal Gümüş Suyu 40ppm AVANTAJLI PAKET 1000ml x 3 adet” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir